Welkom,

In onze nieuwe Theetuin.. Je kunt bij ons nu genieten van Koffie en verschillende soorten verse Thee. De Theetuin ligt midden in de groene long tussen Hengelo en Enschede. We bieden verschillende arrangementen aan. Ga voor Meer informatie naar www.theetuindriene.nl.

De Theetuin is geopend van woensdag tot en met Zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Tijdens de openingstijden is het ook mogelijk om Creazin te bezoeken zonder afspraak aangezien er dan altijd iemand aanwezig is. Kom dus heerlijk genieten van een kopje thee met iets lekker als je komt shoppen. Of geniet van een High Tea in combinatie met een Workshop!

      

 


Welkom bij de Wurksjoppe.

Oftewel onze workshoplocatie waar ook gewinkeld kan worden op afspraak, uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling hier af te halen.De Koffie staat klaar als je komt. Wij zouden dat erg gezellig vinden. Hier vind je een fotoimpressie van onze "winkel".

Wij geven verschillende workshops. Bijvoorbeeld een workshop sieraden maken met Zilverklei of een workshop met powertex. Deze zijn te combineren met een lunch of High Tea. Kom met vriendinnen of zussen. Ook zeer geschikt voor een vrijgezellendag. Maak eens echt iets bijzonders met elkaar met zilverklei.

Wil je een keer langs komen? Of een leuke workshop volgen? Dat kan! Je mag ons altijd bellen voor een afspraak of meer informatie!! 06 114 504 24 (Vincenza) of 06 147 600 88 (Miranda) of stuur een e-mail naar info@creazin.nl
 

.

 

 

Aanbieding

Blooming Cotton and Blueberry € 16,10 € 9,75

WEBWINKELKEURWIDGET

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2020 Creazin | sitemap | rss